Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

O συνταγματολόγος Βενιζέλος

Ο Βενιζέλος είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της “σοσιαλιστικής” Μεταπολίτευσης. Έχει όλα τα πασοκικά ρεκόρ στην κατοχή του. Έγινε καθηγητής σε ηλικία και με προσόντα που ένας άλλος μη “εκλεκτός” δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε παραπάνω από ντελιβεράς. Υπάρχουν κλητήρες στα δικαστήρια, οι οποίοι έχουν πιο πολλά επιστημονικά προσόντα από τον Βενιζέλο. Πρώτα έγινε καθηγητής και μετά μάζευε “προσόντα”. Γιατί; Γιατί είχε τα “προσόντα” για καθηγητής της πασοκικής Μεταπολίτευσης. Το “μεταπτυχιακό” του Βενιζέλου ήταν “γαμπρός του Μπακατσέλου” και το “διδακτορικό” του “πουλέν του ΔΟΛ και επιλογή του Λαμπράκη”. Με αυτά τα επιστημονικά προσόντα έγινε καθηγητής “τηλεσυνταγματολόγος” “μεγάλου” “κύρους”. “Κύρους” αναγνωρισμένου από τον Καψή, την Τρέμη, τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο βλέπουμε. Έγινε Παρασυνταγματολόγος με εξειδίκευση στην παπαρολογία και την αερολογία …Ένας αγράμματος δικολάβος …Ένας άσχετος, ακαλλιέργητος και εξωφρενικά φλύαρος φανφαρόνος …Μια μεγάλη, χοντρή, αδύναμη και άνευ περιεχομένου “πομφόλυγα” …Ένας άσχετος, που τον σώζει η τεράστια αυτοπεποίθηση που του δίνουν τα “μέσα” των αφεντικών του. Δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο από “αέρας” κοπανιστός, εφόσον σε όλη του τη ζωή είτε γλείφει πεθερούς και εκδοτικά συγκροτήματα είτε σέρνεται σε διαδρόμους εξουσιών και παραεξουσιών. Δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική περίπτωση να τον αδικούμε. Ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε ότι έγινε με “μέσον” καθηγητής, δεν μπορούμε να διακρίνουμε “ίχνη” επιστημοσύνης και στην εκ των υστέρων πορεία του. Έγινε καθηγητής της συνταγματολογίας και αμέσως μπήκε στο ΠΑΣΟΚ ως πασοκολόγος βουλευτής πλήρους υπουργικής απασχόλησης.
Απλά πράγματα. Όταν όλη σου η ζωή από τα είκοσι σου χρόνια και μετά είναι “να πάρουμε”, “να δώσουμε”, “να μοιράσουμε”, “να χωρίσουμε”, “να υπολογίσουμε”, “να μετρήσουμε”, “να απειλήσουμε”, “να προλάβουμε”, “να αγοράσουμε” και άλλα τέτοια “επιστημονικά”, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει χώρος για μελέτη ή σκέψη, όπως απαιτεί η επιστήμη. Η επιστήμη, η μόρφωση ή ακόμα και η απλή πνευματική καλλιέργεια απαιτούν χρόνο και ηρεμία και αυτά δεν τα διαθέτουν οι παρατρεχάμενοι της εξουσίας και της Διαπλοκής …Πόσο μάλλον οι κορυφαίοι παρατρεχάμενοι …Αυτοί, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο της ζωής τους να “μετρήσουν” τα δημόσια, να τα “κόψουν” σε “κομμάτια” για τα αφεντικά και να πάρουν οι ίδιοι το “μερίδιό” τους …Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να “κατέβουν” στην Αθήνα και να “γλείψουν” από κτίρια μέχρι τους πρόποδες του Λυκαβηττού.
Ακόμα δηλαδή και να ήθελε ο Βενιζέλος να επωφεληθεί της “τύχης” του να γίνει καθηγητής με προσόντα κλητήρα, δεν είχε τον χρόνο να λειτουργήσει ως τέτοιος. Ως εκ τούτου συνταγματολόγος καλός δεν έγινε ποτέ, γιατί δεν μπορούσε να γίνει. Είχε άλλες ασχολίες, οι οποίες δεν του άφηναν τον απαιτούμενο χρόνο. Λίγο του άρεσαν τα μεγάλα ταψιά, λίγο οι βαθιές κατσαρόλες και λίγο οι γκόμενες, πού να βρει τον χρόνο ο χοντρός ν’ ασχοληθεί με την επιστήμη. Ως εκ τούτου έγινε άριστος παρασυνταγματολόγος …Κορυφαίος στην κυριολεξία, αν σκεφτεί κάποιος ότι το σύνολο των εγκλημάτων, που έχουν γίνει στο Σύνταγμά μας, φέρει την υπογραφή του. Δεν υπάρχει “τρύπα”, που να έχει το Σύνταγμά μας και να μην είναι βενιζελικής εμπνεύσεως και εφαρμογής. Το Σύνταγμά μας είναι ανίκανο να αυτοπροστατευτεί από τους εχθρούς του και τους εχθρούς του λαού, γιατί φρόντισε ο Βενιζέλος να το “παραλύσει”.

Γι’ αυτήν του την “ιατρική” υπηρεσία “πληρώνεται” με επιστημονικό “κύρος” από εκείνους οι οποίοι επωφελήθηκαν από την “παραλυσία” του Συντάγματος. Περισσότερο συνταγματικός “ιατρός” τύπου “Μέγκελε” είναι, παρά συνταγματολόγος. Μιλάμε για μοναδική περίπτωση. Διεστραμμένη περίπτωση. Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε από την αρχή να θεωρούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση, για να τον καταλάβει κάποιος, τη γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *