Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ένα απόσπασμα από το πορτρέτο του σημερινού μοναδικού υποψήφιου Σωτήρα…

“Αυτό το παιδί έχει το μυαλό στη…γλώσσα του!”
                                                  Ανδρέας Παπανδρέου
Το “κακό” στην Ελλάδα …έχει τεράστιο όγκο και ονοματεπώνυμο.
Για να καταλάβει κάποιος τον ρόλο του Βενιζέλου, δεν αρκεί να έχει γνώσεις πολιτικής ή ιστορίας. Απαιτείται να έχει και γνώσεις ψυχολογίας. Πρέπει να μπορεί ν’ αντιληφθεί και να αξιολογήσει την ψυχική του κατάσταση, για να καταλάβει για ποιους λόγους φέρεται ως κτήνος. Γνώσεις, τις οποίες πάντα διαθέτει το σύστημα, όταν αναζητεί πιστούς συνεργάτες, για να του κάνουν τις “βρώμικες” δουλειές. Θα ξεκινήσουμε από τα “επιφανειακά” του χαρακτηριστικά, για ν’ αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το ποιόν του σε “βάθος”.
Ο Τούρκογλου —σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας— έχει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο είναι ευλογία και κατάρα ταυτόχρονα …Το χαρακτηριστικό της ευγλωττίας. Αυτό τον “έφτιαξε”, αλλά αυτό και τον “κατέστρεψε”. Είναι προφανές ότι από μικρός έμαθε να ζει με αυτό και να το εκμεταλλεύεται. Επειδή μπορούσε να δικαιολογεί τα πάντα, δεν έκανε τίποτε. Ως εκ τούτου ήταν πάντα ένας θορυβώδης τενεκές χωρίς καθόλου γνώσεις. Τι να τις κάνει τις γνώσεις, οι οποίες απαιτούσαν κόπο, όταν μπορούσε άκοπα να εμφανίζεται σαν γνωστικός;
Αυτό είναι βέβαιο ότι τον “ακολούθησε” και στην υπόλοιπη του τη ζωή …Τη ζωή του ως δημόσιο πρόσωπο. Όταν μπήκε στα “πράγματα”, εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, έπαιρνε όλα τα ρίσκα. Επειδή μπορεί να δικαιολογήσει —ή τουλάχιστον να επιχειρήσει να δικαιολογήσει— τα πάντα, τολμά τα πάντα. Επειδή μπορεί να “εξωραΐσει” τα πάντα, στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει τίποτε από αυτά που δίνουν αξία στον άνθρωπο ως πολιτικό ή επιστήμονα. Στην κυριολεξία είναι κενός περιεχομένου …Αχανές κενό, αν τον κρίνουμε από τη “συσκευασία”.
Μπορεί να μιλάει με μεγάλη άνεση για ΟΛΑ τα θέματα και στην πραγματικότητα να μην κατέχει ΚΑΝΕΝΑ. Μέσα στο μυαλό του —και ως γνωστικό κεφάλαιο— μόνον ονόματα από ταβέρνες πρέπει να υπάρχουν …Τίποτε άλλο …Ούτε μάρκες αυτοκινήτων δεν πρέπει να γνωρίζει, όπως τα μικρά παιδιά. Αυτός λοιπόν ο κενός άνθρωπος θα υπάρχει όπως τον γνωρίζουμε μόνον για όσο διάστημα μπορεί ο ίδιος να προστατεύει τον εαυτό του. Θεωρούμε βέβαιο πως, όταν δεν θα βρίσκεται στη ζωή, ώστε να μπορεί να προστατεύει ο ίδιος τον εαυτό του —και το Mega δεν θα έχει τότε λόγο να το κάνει—, θα “γκρεμιστεί” πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο άσχημα απ’ ό,τι φαντάζεται και ο ίδιος. Η υστεροφημία του θα “κινείται” μεταξύ Εφιάλτη και Κωλέτη …Δεν θα υπάρχει άνθρωπος να τον υπερασπιστεί …Δεν θα υπάρχει έργο να τον “προστατεύει”.
Υπό αυτό το πρίσμα αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο τραγικό ατύχημα, που μπορεί να συμβεί στον Βενιζέλο, είναι να του κοπεί η γλώσσα, παρά να μείνει ανάπηρος. Γιατί; Γιατί η αναπηρία δεν τον καταστρέφει ολοσχερώς, ενώ χωρίς τη γλώσσα του κινδυνεύει ολόκληρη η ύπαρξή του και όχι μόνον η φυσική του λειτουργία. Η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν ζωντανό Βενιζέλο είναι να του κόψει κάποιος τη γλώσσα και να τον κρίνει με βάση τα πεπραγμένα του. Γιατί; Γιατί απλούστατα αυτή είναι το μεγάλο του “εργαλείο”. Χωρίς αυτήν όχι απλά δεν μπορεί να συνεχίσει να “διακρίνεται” στον δημόσιο βίο, αλλά στην κυριολεξία μπορεί μέσα σε ένα μήνα να καταλήξει στη φυλακή. Γιατί; Γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τίποτε …Ούτε καν τον εαυτό του.
                                                                     Συνεχίζεται…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *