Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΣΟΚ: «Κορυφαίοι» – κελεπούρια

 


thumb

Δεν πέρασαν ούτε δύο εικοσιτετράωρα και οι «νέοι κύ­κλοι» του Βενιζέλου διέρρευσαν ότι ο νέος αρχηγός θα προτείνει στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο να συμμετά­σχουν όλοι οι κορυφαίοι. Πρέπει βέβαια να περιμένου­με να δούμε πόσοι από τους «κορυφαίους» θα εκλε­γούν, αφού, αν επιβεβαιωθούν πάνω – κάτω οι δημο­σκοπήσεις, πολλοί από αυτούς δεν πρόκειται να μπουν στη Βουλή.
Αλλά και αυτό να μη συμβεί, ας μη χάσει τα κελε­πούρια ο Μπένι. Είναι οι λεγόμενοι κορυφαίοι, που τα έχουν κάνει μάνταρα από όπου πέρασαν, έχουν κάνει απίστευτες κουτσουκέλες και δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο χωρίς να εισπράξουν την αγα­νάκτηση του κόσμου. Αν θέλει να επιβεβαιώσει ο Βενι­ζέλος ότι είναι εκφραστής του «συστήματος», ας τους βάλει στην πρώτη γραμμή!


Topontiki.Gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *