Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Guardian: “Η κρίση δεν επηρέασε τους πλούσιους της Κηφισιάς”

thumb

Μπορεί στην Ελλάδα να εφαρμόζονται εδώ και καιρό ιδιαίτερα σκληρά μέτρα λιτότητας, ωστόσο αν κάνει κάποιος μια βόλτα 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, στην Κηφισιά, ξεχνά ότι υπάρχει κρίση στην χώρα αυτή.
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Guardian, σύμφωνα με την οποία «οι πλούσιοι δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου από την κρίση». O ανταποκριτής της Guardian στην Αθήνα, Ρούπερτ Νιτ έκανε βόλτα στα καταστήματα της Κηφισιάς διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν πολλά σημάδια ότι έχει επιβληθεί σκληρή λιτότητα στην Ελλάδα.

«Υπάρχει κρίση και το νιώθεις παντού, αλλά εδώ στην Κηφισιά δεν είναι τόσο εμφανές, γιατί οι άνθρωποι είναι πλούσιοι», λέει εργαζόμενη στο υποκατάστημα της Gucci και εξηγεί ότι μερικές πλούσιες κυρίες απλά φοβούνται να κρατούν ακριβές τσάντες.
Το δημοσίευμα κάνει σύγκριση ανάμεσα στη «βροχή» λουκέτων σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ την ίδια ώρα τα πανάκριβα καταστήματα δεν δείχνουν να επηρεάζονται σημαντικά.
Επιπλέον το δημοσίευμα επισημαίνει πως στα πλούσια βόρεια προάστια των Αθηνών κατοικούν τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στην πολυτελή Εκάλη, την οποία παρομοιάζει με το South Kensington, την Knightsbridge ή το Νotting Hill.
Ο αρθρογράφος, μάλιστα, αναφέρεται στις ουρές έξω από τα νυχτερινά κλαμπ της Κηφισιάς, και τα καφέ που παρά το γεγονός ότι χρεώνουν πέντε ευρώ για έναν καπουτσίνο είναι πάντα γεμάτα, ενώ ο κόσμος φτάνει μέχρι το πεζοδρόμιο.


ΠΟΝΤΙΚΙ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *