Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βενιζέλος: Μπορούμε να εξασφαλίσουμε καθολική συμμετοχή στο PSI


thumb

«Η Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει καθολική συμμετοχή στη διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC, μετά και την παράταση που δόθηκε έως τις 23 Μαρτίου για τα ομόλογα που υπάγονται στο διεθνές δίκαιο.
«Η αγορά γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η προσφορά είναι μοναδική, είναι μια πολύ καλή και επωφελής προσφορά. Είναι μια απολύτως εποικοδομητική πρόταση, όχι μόνο από την πλευρά της Ελλάδας, αλλά και την πλευρά του αποκαλούμενου δημόσιου τομέα «(OSI) είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παράλληλα σημείωσε: «το πρώτο μέσο ανάπτυξης και ευημερίας είναι η απαραίτητη ρευστότητα για την πραγματική οικονομία και μόνο μέσα από τη νέα ανακεφαλαιοποίηση μπορούμε να το επιτύχουμε».
Για την απόφαση της ISDA να κηρύξει πιστωτικό γεγονός την αναδιάρθρωση του χρέους μετά την ενεργοποίηση της ρήτρας συλλογικής δράσης, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν αποτελεί πηγή ανησυχίας, ενώ ανέφερε ότι μετά τη μείωση του δημοσίου χρέους κατά 100 δισ. ευρώ από το PSI, είναι πλέον σε βιώσιμο επίπεδο.


ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *