Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚοινωνίαΠολιτική

Σοβαρές καταγγελίες για τα πεπραγμένα του κ. Αρλέτου

Για σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ καταγγέλλει τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ιωαννιτών, κ. Γιώργο Αρλέτο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ.

Μάλιστα -όπως καταγγέλλεται- οι αναθέσεις που γίνονται με την ανοχή του κ. Ελισάφ, αφορούν και την οικογενειακή επιχείρηση του κ. Αρλέτου.

Στο δημοσίευμα (πατήστε ΕΔΩ) αναφέρεται ότι ο κ. Αρλέτος ο οποίος είναι εκτός των άλλων και Πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ και μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΙ εμποδίζει την συγχώνευση των δύο δημοτικών επιχειρήσεων και ακυρώνει συμβάσεις για γεωτρήσεις.

Επειδή οι καταγγελίες είναι σοβαρές και άπτονται της ηθικής η οποία πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε Δημοτική Αρχή αλλά και της διαχείρισης του δημόσιου χρήματος, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κ. Αρλέτου, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές στα πεπραγμένα ανδρών με το κύρος του κ. Αντιδημάρχου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 59

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *