Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καταγγέλλει το ΚΚΕ αλλά…

“Την απόφαση του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών, που ανοίγει επίσημα το δρόμο για εφοδιασμό με όπλα των λεγόμενων αντικαθεστωτικών της Συρίας από τα κράτη μέλη της ΕΕ” καταγγέλλει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

“Μια απόφαση που αποτελεί κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επίθεσης σε βάρος του συριακού λαού. Αυτή η απόφαση αναβαθμίζει την πολύμορφη στρατιωτική, οικονομική και διπλωματική στήριξη που δίνει η ΕΕ, το ΝΑΤΟ μαζί με την Τουρκία, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, προς τη λεγόμενη συριακή αντιπολίτευση και προετοιμάζει το έδαφος για μια ανοιχτή στρατιωτική επέμβαση”.
Και καλά οι “αντιπολιτευόμενοι” το καθεστώς του Άσαντ που είναι γνωστών στοιχείων. Το δικτατορικό καθεστώς Άσαντ όμως πώς φροντίζει το Συριακό λαό;
Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη και τούμπαλιν..
Τα έχει αυτά τα στοιχεία η Αραβική άνοιξη, που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου
Ramon, ο αντάρτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *